Post by glosgordejuncrel on Mar 9, 2022 21:03:30 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish from scratch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish from scratch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish from scratch 2022 version ▞▞▞
Jauki! Neskatoties uz to, ka tā ir bezmaksas versija, tajā nav nevienas reklāmas. Vienkāršības līmenis! Satriecošs! Visu, ko cilvēks meklē valodu apguves lietotnē, jūs, puiši, esat centušies to nodrošināt. Patīk izstrādātāji.
ļoti patīk lietotne! Lielisks darbs, attīstot lietas, kas labāk piemērotas izmēram, paldies, vecīt
Cepuri nost tev. Es tikko ievietoju ieteikumu, un jūs ne tikai atbildējāt uz to, bet arī ieviesāt to. To sauc par klienta pilnīgu apmierināšanu. "Piezīmju" funkcija noteikti palīdzēs. Paldies. Apbrīnojams darbs, ko paveicis šīs lietotnes izstrādātājs. Viss ir izskaidrots vienkāršā veidā un kārtībā Tāpat kā kāds skolotājs māca jums spāņu valodu. UI ir ļoti vienkārši lietojams. Man tas vienkārši patika.
Labi. Man patīk koncepcija. Es domāju, ka ir laba ideja pievienot 1 teikumu pēc katrām 5 kartēm, kas parāda visu, kas ir mācīts 5 kartītēs. Šo teikumu varētu iegaumēt kā pamudinājumu. Es mēģināju izveidot savus teikumus no mācītajiem teikumiem, bet neesmu pārliecināts, vai tie ir pareizi vai nē.
Tas ir vienkārši fantastiski! Lieliska metodika! Man ļoti patīk tas, ka programma liek man nekavējoties likt lietā to, ko esmu iemācījies. Tātad tas padara mācību procesu jautru.
ļoti izpalīdzīgs
Ļoti labi, jo mana problēma ir atrisināta. Es mīlu šo lietotni no sirds,,,Es ieteiktu ikvienam lejupielādēt šo lietotni bez nožēlas, kad jūs pilnībā veltīsit sevi šai programmai bez šaubām, noteikti viss būs kārtībā ar platu smaidu uz jūsu sejas. Paldies, esi svētīts.
Tas darbojas labi
Fastlingo ir lieliska lietotne, taču, lūdzu, ievietojiet visas valodas vienā lietotnē, lai atvieglotu mācīšanos
Permainan gymbuilder gym Petualangan cow
Līdz šim labākā lietotne. Tā patiešām pārsteidzoša. Esmu iesācējs, bet es sāku studēt spāņu e-grāmatas, tāpēc man bija nelielas zināšanas no lietvārdiem līdz darbības vārdiem. Tāpēc šī lietotne man bija ļoti noderīga, taču iedomājieties, ja šī bija lietotne, ****u es apguvu pirms spāņu e-grāmatām, tad es domāju, ka man būs ļoti grūti saprast no lietotnes gūtās mācības. Jeb****ā gadījumā šī lietotne man ļoti palīdzēja ar teikumiem un izrunu. Paldies
Lieliska lietotne. Ar to iemācīties otro valodu ir tik vienkārši. Liels paldies.
Man šķiet, ka šī lietotne nodrošina dažus pamata teikumus un precīzus skaidrojumus par noteiktu vārdu lietošanu. Kad esat iemācījušies, kā to izdarīt, kļūst viegli izveidot savus teikumus.
Lieliska lietotne valodas apguvei. Tās struktūra padara lietas viegli iemācāmas.
Tikko sāku ar to, un šķiet, ka tas ir ļoti intuitīvs un viegli apgūstams. Es noteikti ieteiktu 👍
Šī lietotne ir pārsteidzoša. Tas man tik ļoti palīdz. Tas sniedz precīzu un viegli un saprotamā veidā izskaidro katra vārda nozīmi. Man ir grāmata, ****ā ir ierakstīti jūsu lietotnē esošie apraksti. Tas tiešām ir atmaksājies. Paldies.
Learn Spanish from scratch Εκπαίδευση prnc
Šī ir lieliska lietotne. Esmu mēģinājis citus spāņu valodas ****sus, un viņi nekad to neizjauc šādi. Man tas ir daudz vieglāk. Pls izveidojiet vairāk, un es faktiski maksāšu par maksas versiju
Man patīk šī lietotne
Ļoti dīvains interfeiss. turpināja iet cilpā. Man vajadzēja skaidrus norādījumus un mācīšanās veidu
Patīk līdz šim
lieliska lietotne. padomājiet, vai tas galu galā var kļūt pieejams datora platformā un ar potenciālu piedāvāt citus valodu pakalpojumus, piemēram, plašāku vārdu praksi
Tas ir patiešām jauki, un tas mani labi māca
Man līdz šim patīk šī lietotne. Varat strādāt savā tempā un atgriezties tik reižu, cik vēlaties pārskatīt. Jauka lietotne.
Labākā mācību programma, ko esmu atradis.
Lieliska un viegli lietojama padara spāņu valodas apguvi ļoti vienkāršu
Slikta lietotne
Noteikti labākā spāņu lietotne, un es varētu nopirkt pilno versiju.
Ir bijis labi
Lūdzu, jauniniet lietotāja interfeisu... tik vispārīgi
Tā ir lieliska lietotne, ja jūs vienkārši sēžat vai gaidāt kādu. Vienkārši un labi skaidrojumi
Sensacionāli izcila lietotne. Viena no retajām lietotnēm, kas no manis saņēma 5 zvaigžņu vērtējumu. 💯✨💯✨ El Perfecto 😌😌
Perfecto
Agri, bet loģiski, mazi soļi un bieža atkārtošana veicina agrīnu mācīšanos.
Viegli sekot un attīstīt
Jauka lietotne.
tikko sākusies, bet šķiet diezgan labi
Pagaidām viss ir kārtībā, un viss norit gludi. Un nav nekādu papildinājumu yayy!! Bet, lai lietotne būtu bezmaksas, tas ir lieliski piemērots ikvienam.
Pirmais iespaids ir viegli iemācīties. Soli pa solim Jaunie vārdi tiek apzīmēti kopā ar nelielu gramatikas daļu un piemērus ar labu balsi. Lieliska pieeja spāņu valodas apguvei no nulles.
Pirmā lietotne, ****u es patiešām saprotu, kāpēc vārdi tiek izrunāti tā, kā tie ir. Mīlu to !
Daudz labāk nekā Duolingo un Rosetta