Post by glosgordejuncrel on Mar 9, 2022 21:06:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Mäng on parajalt lõbus, kuid Rng-i on liiga palju, rääkimata sellest, et teil on ainult viis katset, kuni teie energia taastub. Puuviljad kaardid eriti. Viimasel kaardil langes 90% viljast keskele ja nii võitis keskel asuv vaenlane umbes 30 sekundiga, kuigi muidu olid nad kaotamas.
Δραπέτευση των Λέξεων Παιχνίδια λέξεων yov
Mäng on liiga lohisev. Energiapiir on liiga madal, versiooniuuendused on liiga kallid ja müntide teenimine on väga raske. See on väga PAY TO WIN tüüpi mäng. Aga see on väga lõbus mäng. Ma lihtsalt soovin, et nad võtaksid maha energia jama või vähemalt laseks mängijatel kiiremini münte teenida. Palun ärge küsige pidevalt raha. Teie mäng on tõesti lõbus ja ma tean, et rohkematele mängijatele meeldiks seda mängida.
Mäng algab OK. Võib-olla isegi positiivne, loodan, et see on korralik. Selle võlts multiplayer ja üsna tasakaalustamata, kuid hei, see on lõbus, nii et jätkate mängimist. Seejärel jõuate konn Evoseni ja kaardikivideni, millest mööda liikumiseks peate 6 KORDA mängima. Frog Evo on naeruväärselt OP ja paari päeva jooksul seisate sellega silmitsi peaaegu igal voorul. Ta tapab mürgiga lihtsalt puudutusega, paljuneb meeletu kiirusega ja on parima liikuvusega. See maksab £15!! udu evo ostmiseks, miks? Miks peaks keegi seda mängu mängima.
Hiljuti värskendatud reklaamikoletiseks. Praegu on ainus eesmärk panna teid ostma. Isegi maksimaalse energia alandamine, et saaksite energiapakettidele raha kulutada. Nad lisasid ka uue varustuskomplekti, mis on täielikult mõeldud teid tugevdama raha eest või "läbi kastide", mille ostmine on meile teadaolevalt odavam. Need müüdi välja.
Okei, see on väga tüütu selles mängus ilmselt te ei märka seda, kuid Evo helikopterid suudavad pärast viimast värskendust vee all püsida, peate selle kohe parandama, sest olen kaotanud mäng mängu järel, kuna helikopterid jäävad vee all ellu, nii et kas parandage see või laadin teie mängu arvutisse ja parandan selle ise
Konn on üle jõu. Kõik kasutavad konna
Maksa bs võitmiseks. See sunnib teid õpetusena poode klõpsama, seejärel kuvatakse "vaadake seda YouTube'i videot, et saada rohkem energiat, et rohkem mängida! Oi, ei saa uuendada ilma rohkemate kalliskivideta, hea, et saate neid osta!" süsteem.
Mängu kontseptsioon on väga lõbus, kuid tehisintellekti vastu mängimine muutub väga kiiresti igavaks. Mäng vajab võrgurežiimi. Samuti ei tundu EVO tasakaalus... tundub, et rohkem ma mängin, seda rohkem see mind häirib. Sunnitud õpetus (sunnitakse alguses asju järjekorras klõpsama) on liiga pikk. Viimane asi, 5 mängu enne reklaamide vaatamist on natuke vähe, arvestades, kui palju te rämpspostite, et ma saaksin asju osta.
Lõbus mäng, kuid inimesed petavad seda viimasel ajal palju. Enne kui mängulaud üldse laetud on, on mõned inimesed õppinud õhku õhku laskma ja teisi evosid laualt maha lendama, et võita. Peaaegu valmis koos mängimise lõpetama.
Teadagi, millal see uue kaardi sai, kuid see pole nii hea kui see, mis ta oli
Korralikult väike lõbus mäng, kuid paar suurt viga. Üks, mille võitmine on väga tasuv. Kaks on väga reklaamirohke ja kallis palk, et võita. Ja kolm pole võimalust edusamme säästa isegi siis, kui kulutate raha. Saaks vähemalt 4 või 5, kui mitte.
Mäng on mängides tõesti lõbus, kuid pärast viit vooru on energia otsas ja teil on kolm võimalust. 1. Vaadake üht reklaami teise järel. 2. Lõpetage mängimine ja oodake, kuni energia laetakse. (50 min täielikuks laadimiseks) 3. Maksa rohkem energia eest kristallidega, mida ostate pärisrahaga. Kuna ma ei ole nõus maksma ka iga 5 minuti tagant, jätkake mängimist, otsustasin oodata. Pidev ootamine on masendav ja inimesed ei mängi mänge, et pettuda. Samuti on peaaegu võimatu avada teisi kuubikuid
Mäng on alguses armas ja lõbus. Kiiresti ahistavad nad raha pärast täiesti uuele tasemele. Mäng on tasakaalustamata, tase on sageli ebaõiglane ja masendav ning mõni evo on lihtsalt liiga tugev. Ma ei soovita seda alla laadida.
Kahjuks pean oma arvustust muutma. Proovisin täna mängu avada ja see lihtsalt laadib ja laadib avaekraani. Minu võrk on korras, ma kasutan sama seadet, mida olen alati kasutanud. Mis on juhtunud??
Evo Pop パズル yji
Mulle meeldis see mäng väga kuni saarte värskendamiseni. Võidan pidevalt matše, kuid ei saa edasi liikuda. Ma pean ikka ja jälle samal tasemel mängima, kus selles on lõbus.
Suurepärane mäng! Aja jooksul sain evos (evo kuvamise tõenäosus 1%). See on lihtne JA LÕBUS!
Kui see on mitmikmäng, siis on see naljakam, kuid võitlus robotite vastu ja siin on vaja ka suurt uuendust minu soovitused lisada pvp, mis vajab 10 mängijat, kui lisate mitmikmängu
Suurepärane kontseptsioon, ma armastan seda, kuid ...Kui olen matšis 2 minutit, muutub mäng TÕESTI aeglaseks ja ma lihtsalt vihkan seda, palun parandage see, välja arvatud juhul, kui see pole mäng .edit*, see pole seade, nii et palun ignoreerige
Mäng on lõbus, kuid mõeldud lihtsalt rohkem ja rohkem raha võtma. Te ei saa piisavalt münte, et ühikuid täielikult uuendada ilma nädalaid kestnud lihvimiseta. See pole enamikus mängudes probleem, kuid iga üksuse eest saate trofeed teenida ainult üksuste taseme alusel, nii et veedate suurema osa ajast edenemiseta. Evo pass on ok, kuid vajab iganädalast uuendamist ja on minu arvates vaevalt oma hinda väärt. Eriti kui ostate selle, ei saa passi ja klienditeenindus keeldub abistamast.
Mulle meeldis, et see oli mängu ajal üsna kena välimusega stiil, aga mulle ei meeldinud see, et mind, 40 võimsusega, pandi kahekesi üle 200 võimsusega!!! Taseme võitmine oli peaaegu võimatu. Muudatus peab seisnema selles, et iga mängija saaks sama palju jõudu kui teised mängijad.
Isegi suure uuendusega pole see mäng ikka veel märki tabanud. Mängimiseks kogutav energia on vähenenud 5-ni. See on kõik! Seejärel valmistuge reklaame vaatama. Päris mängijaid ei paista olevat. Isegi punktiliigas on selgelt näha, et see on küllastunud robotitest, mis peidavad end "päris" nime varjus. Mängimise ajal on endiselt vigu ja ausalt öeldes ei paista uus artefaktisüsteem mängule midagi muud peale mängu keskmiste tüütuste. Milline häbi.
Kuigi see võib olla väga lõbus, on mäng tasakaalustamata ja petlik. Te ei saa eemaldada hoiatust "tasuta" preemiakasti kohta (mille saamiseks peate reklaami vaatama, seega pole see tasuta), te ei mängi kindlasti päris inimeste vastu, isegi edetabelitega, ja see on super monetiseeritud ilma põhjuseta. See peab hoidma teist tähte, sest mäng võib olla õigustatult lõbus, kui see oleks tegelikult mängu ja oskuste parandamine juustuliste muudatuste asemel.
Evo Pop パズル yji
Mängud on suurepärased, kuid 5 on vähe elusid ja 20 minutit on rohkemate elude jaoks liiga pikk ooteaeg. Olen vaadanud mündiviskamise reklaami naeruväärselt palju kordi (btw kõige igavam reklaam üldse). Osa evosid on veidi katki. Ahnus näiteks. Ja see on ärritav, et ma ei saa jätkata mängimist algse evo-na. Et edasiminekuks pean kasutama teist või lõpetan kroonide teenimise.
Lõbus mäng, selgelt üksikmängija. Võitis turniiri kergelt, 3* evoga, aga minu ees on vaid 5* viirus. Nii et nüüd väga tuim. Uue etapi avamiseks peate saama iga evo eest karikaid. Kõigil halbadel evotel pole mingit võimalust viiruse evo vastu, nii et ma ei saa neid tasandada, et uusi etappe avada. Lõbus mäng aja raiskamiseks, kuid ärge oodake edusamme. Lihtsalt naudi seda siin ja seal
õpetuse ajal peaks võimaldama seadeid muuta
kui ma konnapaki tõin, siis ma seda pakki ei saanudki, maksin selle eest mitte millegi eest, PARANDA SEE!!!!
SEE MÄNG ON PARIM!!!!!!!!!! Olen seda nii palju mänginud ja mul on peaaegu kõik Evod olemas ja arvan, et see on 5 tärni mäng. Kuigi ma arvan, et see oleks parem online mitme mängijaga mängurežiimiga.
Alguses lõbus, kuid hilisematel tasemetel mängimatu. Mängijad petavad kuidagi ja kasutavad teie evost plahvatust, olemata isegi teie lähedal. Mäng algab ja mõne sekundi jooksul lööb plahvatus kõik teie evod kaardilt minema.
Mulle meeldis see alguses, et see oli suurepärane mäng, kuid siis üritas see mind sundida asju ostma, ma ignoreerisin seda, kuid siis lisas see viiruseüksuse, mida sai osta ainult PÄRIS rahaga ja iga üksus, mille eest see suri, sai teiseks KA see tegi selle eelispunkt kaardil, samuti PEAB olema iga kord mängus
1500 dollarit 2000 mündi eest tundub pisut järsk.
Mõned soovitused... Camo evo spetsialiteet, vaenlane ei oska öelda, mis suurus see on... Kas arendaja saab teha piirid kõigile evo camo mängijatele perspektiivikaks, et nad mängijaid ennast segadusse ei ajaks... Üldiselt see mäng hea... Vabandust halva seletuse ja halva inglise keele pärast... 😂🙏 Edit : Ja midagi, mida ma tahan lisada... Plizz plizz plizz... Tee ai evo juhuslikuks... Mitte alati sama viirus, mis ainult kasvab suureks ja hüppab oma evole see ühelöögiline tapmine... Suht pettunud... 😞
Mäng on lõbus, ei mingit survet maksta, kuid liiga lihtne. Kui nad on mängijad, siis miks mitte teha neid raskemaks? Viimastel päevadel on iga tase "väga lihtne", kuigi mul on uute saarte avamiseks vaja palju punkti, on need siiski liiga lihtsad. mul hakkab igav.
Häbematu sularaha röövimine. Jahib teid pidevalt raha järele, seab teid vastamisi uusimate "premium" tegelastega ja sunnib teid kulutama, kui soovite kuhugi jõuda. Mäletan, kui kaugele nad on langenud, kui Zepto oli suurepärane mängufirma. Ma ütleks häbi pärast, aga ma kahtlen, et kellelgi seal töötaval on.
Oleks pidanud olema 4 või 5, kuid ma vihkan värskendust. Varem oli parem, kui on palju saarte ülesandeid ja auhindu ning kus ma sain valida, millise koha ma esimesena väljakutse esitan. Vana versioon annab palju hüvesid, kuid uuem on nõme. See on nii lineaarne ja ei mingit keerdumist ja põnevust nagu varem.