Post by glosgordejuncrel on Mar 9, 2022 21:12:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lern Deutsch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lern Deutsch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кристале хак ▞▞▞
▞▞▞ Lern Deutsch 2022 version ▞▞▞
Сјајна апликација. Волим начин на који могу да учим док истражујем. Као да сам у Немачкој и све што видим око себе је у Деутсцх па морам да се прилагодим. Реалистичан.
Сјајно
Волела сам ову апликацију
Поправите мој ИД, урадио сам највише лекција у овој апликацији и заиста сам уживао у њој док јуче није почела да ме игнорише од пријављивања са овим чланком „Нема поновног повезивања са сервером“
увек приказује 'рецоннецтинг сервер'. Немогућност даљег кретања
Диесе апп ист ерстаунлицх,меин Деутсцх хат сицх екпонентиелл вербессерт!!
Свиђа ми се, али више упутстава би понекад помогло.
Lern Deutsch Eğitici eqf
Толико ми помози да научим немачки!
Ова апликација ми је доста помогла са немачким. Ви би требали да направите више нивоа са њим!
رابط کاربری بسیار ضعیف
Врх
Чини се да има добар концепт, али нема контекста за већину онога што се дешава у овој апликацији. Чак вам и не говори шта речи преводе у 90% времена, већ се више од половине времена претвара у непријатну и фрустрирајућу игру погађања.
Нисам могао да напишем ниједну реч са "-", У-Бахн или Т-Схирт, тастатура ми не дозвољава да то напишем, као резултат тога су грешке (
Након проласка кроз водич, нуди или да се пријавите (али још немате пријаву) или... да поново прођете кроз туторијал. Надао сам се да сам нешто пропустио и поново прошао кроз туторијал. Али чудо се није догодило. Након што сам прошао кроз туторијал 3 пута, деинсталирам
Nemo German Švietimas efi
Шта кажете на неки други ниво можда у уни-килинкуму где можемо да знамо о различитим болестима и боловима
Сваки пут када покушам да отворим апликацију, она само пребацује екран у пејзажни режим, а затим се затвара. Користећи Моторола КСТ890. Био бих веома срећан да дам 5 звездица ако апликација почне да ради у неком тренутку. Изгледа добро, али потпуно неупотребљиво на Моторола Мото Г 4Г због грешке преклапања тастатуре која онемогућава уношење детаља за пријаву.
Не могу да се пријавим, шта је потребно. Нема превода реченица/речи, што је фрустрирајуће.
свиђа ми се!!
Допада ми се! )))
А ово има и час у Гоогле Мете-у
Lern Deutsch Izglītojošas spēles dbsy
Одлична апликација, али... још увек заглављен на нивоу 5, већ је кликнуо на сунце и Реисебуро! Не могу да нађем ништа друго!
Ок, грешка је решена након одјаве и поновног повезивања. забавно
Не преводи
Lern Deutsch Izobraževalne igre jrv
Одличан алат за почетнике...
ЛГ Г3: постоји само страница добродошлице.
Заглавио је при учитавању... И никад се не помера, одговорите брзо..
Lern Deutsch 교육 jykg
Lern Deutsch Ta’lim ufr
Одлична игра и ампер; Апликација за учење за савладавање речника са чланцима и облицима множине. Мислим да је време за ажурирање са новим блоком ( Униклиникум одер Флугхафен виеллеицхт ) Аусгезеицхнет ! Ихр хабт мит дем спиел сехр гут гемацхт !
Одлична игра
нисам могао да се пријавим са Гоогле Плаи налогом, одлучио сам да одустанем, штета
Вау! Каква одлична апликација за учење немачког, препоручујем
Одлично за учење! Дие бесте!
Молим вас додајте српски језик.. То је једино што замерам
Прво сам мислио да је то досадно, јер нисам могао да региструјем нову личну карту, покушао сам 5 пута, али и даље је исто. Затим сам покушао да се пријавим преко ФБ-а и успело је. Волим да га играм и учим нове речнике, пошто сам заиста почетник у немачком, тако да ми је толико корисно. Али, ооох, зашто постоји само 5 нивоа? Желим да играм још, и више! Волим то! Направите игре и за А2, А3, итд! Хахаха.. И мислим да би требало да додате енглески превод на Лектион табли.
Најбоља игрица за учење немачког језика
Тастатура има проблем на "-"
Браво, Гете институт. Учинили сте скоро немогућим повезивање мог Гете налога са овом апликацијом. Морао сам да прођем кроз увод око 6 пута. Сваки пут када би се апликација или заувек учитавала или би тражила од мене да проверим/променим лозинку. Користио сам апликацију у прошлости и веома је забавна. Али не омогућавање корисницима да прођу даље од увода треба решити. Поправи. Твоје. Регистрација. Процес. То је све.
Здраво, научите немачки уз апликацију и са срцем, хвала.
Не могу да се повежем
Ако нисте потпуни почетник, али не и средњи, ово је савршено. Нарочито ако покушавате да схватите родна правила
Заиста волим ову игру, зато настављам да играм и покушавам да будем међу првих 10. Али проблем је што се учитава прилично споро и НАЈВИШЕ, УВЕК ИМА ГРЕШКУ ИЛИ НЕ ОДГОВАРА ДА МОРАМ ПОНОВО ДА ПОКРЕТИМ! То се дешава или након пријављивања или током играња изазовне игре и уништава игру! Надам се да ће бити исправљено! Много волим ову игру! Велика помоћ за почетнике попут мене.
Занимљиво и помаже код утврђивања речи на нивоу А1
Игра престаје када покушам да урадим вежбу 6-4... Данас сам је ажурирао..
Ово је оно што се чини сјајном игром! Једина ствар је, када покушам да "направим аватар и играм туторијал" не могу да унесем свој надимак. Линија за унос имена појављује се на дну екрана поред линије у прозору игре. Када покушам да додирнем нову линију, или се моја тастатура неће појавити или ћу бити избачен из игре када се тастатура појави. Шта да радим?
Дас ист еин вундербарес Спиел.