(Android/iOS) Survivors: Match 3・Lost Island цхеат цоде генератор примогемс
Mar 9, 2022 21:25:01 GMT 1
Post by glosgordejuncrel on Mar 9, 2022 21:25:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
Загонетке? Зашто 3 рунде све време само да би се обавио један једноставан задатак. Да ли је ово авантуристичка игра или слагалица. Девс!! Пробудите се и прочитајте повратне информације. Људи воле причу и авантуристички део, али загонетке? Када играте на телефону, игре типа слагалице боље функционишу у портретном режиму јер то чини простор за играње игре на екрану већим, али не и у пејзажном. Тешко је превући драгуље већину пута.
О, човече. Сад ме ово загрева. Сад сам изнервиран. Нисам га играо око 4 недеље. Али ипак је ажуриран. Када сам га касније покренуо, видео сам датотеку за преузимање величине 150 мб. Ох стварно! Не могу ни да се играм са тим. Ништа. Приликом покушаја преузимања преко Ви-Фи-ја, преузето је 58%, али је касније пало на 0%. Не једном, већ 4 пута у континуитету. Заиста га деинсталирам, нема више забаве, ха.
ова игра је невероватна. Не могу да престанем да је играм играј је сваки дан по цео дан сваки дан. Једноставно не могу да се заситим, али волео бих да правим још оваквих игрица. Уживао бих у више оваквих игара ако правите више игара баш овако говорим свим својим пријатељима и породици о овој игрици да ми се придруже, игра овувфдтзгсгзгзв Кс сак фгбј ци к кан н јц нб нвн вивеци цм ц цб јо бб мк бф Фнац јвјцб срк виици цб к вивес за цхи јбфдс. нб кви ил лхц бисац хо кб цзв ни иг ек в уцзс вбкгјбхјјккдк б бцн н
Не могу више да играм игру јер се стално руши при учитавању. Матцх-3 игре су практично немогуће јер вам није дато довољно бројача утакмица (очекује се да ћете очистити 30 поља са само 15 бројача) &амп; режим превлачења није довољно осетљив што доводи до померања погрешних драгуља. Више није забавно.
У почетку ми се ова игра јако допала, али након неког времена постаје монотона. Дијелови меча 3 и даље одуговлаче, тако да уклањам ову игру.
За сада дајем 1 звездицу јер је неке ствари веома тешко набавити и потребни су вам дијаманти да бисте добили наговештаје... Нећу да трошим новац на недовршену игру...
Упропастилиште игру са тим драгуљима пре је била права авантура а сад глупост.
нажалост наставља да се смрзава на 3. локацији. морао да почнем од почетка 😫. сада се гаси на нивоу један 😡
Мини игре су срање...не волим игре за сламање слаткиша, а ова има исту игру за извршавање важних задатака. Тотално ми је покварило расположење што сам играо ову игру. Осим овога, прича је била лепа и играње је било лако. Али као што сам вам рекао, заљубљени у слаткише на изгубљено острво😔... Зашто...
Фазе су теже и теже неки не могу да прођу а да не плате да добију спецификације. Предмети.
Свиђа ми се концепт игре, али предлажем да након што играте одговарајућу игру додате прескакање како бисмо могли да прескочимо након што се игра заврши тако да не можемо предуго чекати, хвала
Успорити отварање трагова у свемирском броду да би се ушло у друге просторије и проналажење нестале особе о којој је раније поменута изгледа на чекању. Уживајте у игри генерално и ажурирања су добра са графиком
Након последњег неконтролисаног ажурирања, игра је изненада престала да ради и више се неће учитавати. Послао сам неколико извештаја, али није направио никакву разлику.
лепа игра жеља да не морам да играм игре да бих радио ствари на острву је веома досадна. потребно је још дуже да се изврши радња .
Ова игра вас тера да желите да наставите и даље, морате да пронађете ствари да бисте потом поправили ствари да би функционисале, са много нивоа.
Уреди: веома сам разочаран што у мисији Мове тхе Монстер, затварање отвора.... Завршио сам мисију 5 нивоа меч три 4к, али се поново покреће и говори ми да сам на нивоу 3 након што освојим ниво 5. Специјални Користим су отишли, наравно. Потрошио сам много новца на ову игру и друге Г5 игре...надам се да ће ово бити исправљено.
Ако волите игре као што је Страндед Дееп, ово је дефинитивно епска игра коју можете додати својој колекцији. То је лака оцена са 5 звездица. Ова игра добро игра и на ПЦ и конзолама за видео игре. Волим 💕 начин на који су програмери направили плажу и игру на океану и пејзажу плаже, и волим да видим њихове игре у будућности. Свиђа ми се и како раде своје приче. Тако сам захвалан на овој игри. Сјајне игре и успомене на сјајне игре чине да волите своје омиљене игре. А !
Кад год се није учитао, отишао је све до моста и није ме пустио даље, само је стао
забавна и лака игра. уживао сам, али ми се не свиђа игрица за подударање. можда би га требало заменити слагалицом
Заиста је забавно, дао бих му 5 да није мини игрица као што морате да играте слаткише само да им скувате храну ,,,постаје досадно од тих мини игрица,,било би забавније ако би њихов мини игре су биле као загонетке или нешто слично,,,уосталом и даље као.
Обично изгубим интересовање када трећи меч постане изузетно компликован, али осим тога, свиђа ми се остатак игре.
прилично досадна игра. Свиђа ми се идеја о страни преживелих, али морам да довршавам исту врсту одговарајућих нивоа драгуља изнова и изнова да би урадио скоро било шта, убија ток. можда их има само на већем покрету? или се барем побрините да буде јасно да је то главни део игре, а не да га називате преживелима.
Ова игра би била кул када би имала загонетке за решавање које иду уз игру. Не глупо смеће које мрзим. Скоро да сам игру оценио са 2 само због тога. Остатак игре је прилично уредан и забаван.
Након што је мост поправљен и открио лабораторију, онда када сам напустио игру морао сам да рестартујем мост четири пута 😭😭
Лепа игра
Меч 3 квари забаву. Тежина мини игре је само фрустрирајућа. Бар обезбедите начин да зарадите појачања без куповине са $$. Ускоро ћу га деинсталирати јер већ постаје досадно.
Волим игру, али чекам месец дана на ажурирање. На крају и стално говори да ће доћи, али ЈОШ УВЕК ЧЕКА.. пао на 1 звездицу! ЧЕКАЈУЋЕ АЖУРИРАЊА ИЛИ НЕШТО НЕШТО ОД ПРОГРАМЕРА!? ЗДРАВО? НЕКО ТАМО
Одлична графика, добра идеја, али меч 3 је само фрустрирајући и игра превише крута. Уживао бих у истраживању острва и проналажењу објеката и решења за проблеме за себе као у игрици типа авантура/бекство. Деинсталирано, извини.
волим ову игру. репродукује се ван мреже и чува када се нађете у области са бољом Ви-Фи мрежом. сјајна прича и много опција споредних прича или мисија које можете урадити у свакој области.
Лол, хаковао сам га
Немогуће је напредовати без плаћања огромних сума новца. Лажно оглашавање и фрустрирајуће.
Survivors: Match 3・Lost Island Nuotykių rgu
тако да је ово други пут да инсталирам ову игру и сада сам спреман да поново деинсталирам. Увек ми се чини да ме одведе до одређене области и онда ми неће дозволити да победим. Не кажем да желим да ми дозволи да победим, али када играте на истом нивоу 3 дана то постаје више иритантно него забавно. Не можемо сви себи да приуштимо да платимо за игру! Штета што тако мора бити. да ли постоје начини да се добије више драгуља без куповине?? Искрено мислим да би ово могло бити проблем у игри .....
Управо сам започео игру данас, &амп; Свиђа ми се... превише се игра. Међутим, вероватно ћу га деинсталирати до сутра. То једноставно кошта превише! Потребна су ми 3 дијаманта за све што радите... Већ сам потрошио 30 долара. на игри &амп; немам дијаманата... да, мислим да сам завршио
Довољно је добро за игру, али не признаје да сам направио 3 супе од ракова за мисију, а контроле за меч 3 су смешне, стално мењам плочице које нисам желео. То је добар концепт, само треба боље извршење
одлична игра, размажена мини игрицама и потребом да се троши новац за напредак.
Лепа игра, али ми се не свиђа део игре драгуља. Кад бисмо бар могли да прескочимо крај, то би помогло.
волео сам да играм, али након ажурирања не могу да га отворим. наставља да греши. каже фатална грешка
добро бре цовеце
Wish Simulator for Genshin Työkalut ggz
Одлична прича и веома добра графика. Волим ову игру. Меч 3 такође вас тера на размишљање.
Одлицно
Волите игру!!! Само пожелите тамо где је мање нивоа превише завршено да бисте завршили задатак. Такође никада не добијам своје дијаманте за давање повратних информација
Управо ћу да избришем ову игру јер вам даје малу количину потеза и не помаже вам да победите даску, сулудо је покушати да играте даску. На мосту сам да сакупим радио кабл и кабину И не схваташ како ти дају потез од 16 и не можеш да победиш 😡🤬
Заиста сам уживао у овој игрици, потрошио сам мало али новца на појачиваче итд, а онда је пре отприлике месец дана игра једноставно престала да ради, није се учитала. Ступио у контакт са програмерима и буквално ми није било помоћи, само су рекли да „раде на томе“, али и даље ништа! Најгора услуга икада
АЖУРИРАЊЕ: Прошло је више од годину дана чекања на ажурирање. Игра је стала на јахти. Програмери не обавештавају играче о томе када ће следеће поглавље почети или чак да ће наставити игру. Моје осећање у вези са овим је да су они потпуно напустили игру да би се фокусирали на своје друге игре. Играо сам игре у којима морам да чекам или да почне ново поглавље или да се додају нови нивои и никад нисам чекао оволико. Обавестите играче шта се дешава.
помало досадно да морате да играте малу утакмицу да бисте извршили задатке, требало би да буде бар мало изазовно, можда би неке скривене ставке или загонетке биле згодне. Такође је веома неугодно када се појаве задаци у вези са проналажењем предмета, али није ни близу очигледно где да тражите и онда морате да платите за савет