Post by glosgordejuncrel on Mar 9, 2022 21:34:15 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rampage 2022 version ▞▞▞
Mäng on hea, aga kui ma mängin võistlusrežiimis plaatinana, kaotan alati mängijatevahelise võitluse, olen mänginud nii palju kordi, siis kaotan iga kord, kuni mu võistlusmündid on kadunud, nagu oleksin selles mängus noob. . andis teile 3 tärni, kuid mulle meeldib endiselt mäng Message from:destronationcrash762
Tõesti naudin mängu. Mulle meeldib vana kooli tunne, tasemed on lühikesed, kuid lõbusad ja kohati väljakutsuvad. Pole veel mõnda aega soovi seda kustutada.
Võtsin mu münte kaks korda...tahtsin saada jänesõrmust, mu panipaik oli täis, aga võttis mu mündid siiski. Nii et kui ma oma pani tühjaks tegin, et see ära mahuks, pidin ma JÄLLE oma münte kasutama! NÜÜD see EI OLE ÕIGE. Ootan ikka veel mängu. Mis sellega lahti on?
See mäng on lihtsalt täis MÜSTEERIAT ja hämmastavaid tasemeid koopasse.... Olen seda mänginud juba pikka aega ja oodanud pikisilmi 44. taset ja eelseisvat kuninga MYSTERY lugu....
Magic Rampage भूमिका निभाना vceg
Hea mäng, sest see ei tekita sõltuvust 😀
Hea mäng, kuid sa peaksid swordigost midagi õppima
Mul on mitu probleemi, üks parandan Google Play sisselogimise, nii et see hoiab mind sisse logituna, teistel mängudel pole probleeme võrguühenduseta Google'i sisselogimisega, samuti parandage võistlusrežiim, et soolo Dungeoni saaks mängida võrguühenduseta, tehke seda ja ma parandan oma määra ja ostan rind
Kena ja tore mänguviis
Magic Rampage Ролеви vdvv
Mäng on üllatavalt lõbus, kuna sellel on piisavalt väljakutset, et see rahuldaks ka vähese s****mise ja segaduse! Mulle meeldivad peidetud funktsioonid, lihtsalt soovin, et saaksite võita rohkem kulda, et osta versiooniuuendusi veidi kiiremini, kuid üldiselt hea töö!!! :::=^)
Ma vihkan seda tasemel 39, kui tapate draakoni, kõnnite natuke ja ilmub portaal ja koletis tuleb välja ja tapab su ja ma veetsin tund aega seda taset tehes ikka ja jälle, kuni ma draakoni tapsin ja ta tappis. sellel koletisel ja mul oli eliit-obsidiaanisoomus, peaaegu täielikult uuendatud liivapistoda, mis on täielikult uuendatud kahe taseme kaugusel, ja draakoni silmarõngas, aga vaata, mulle meeldib mäng, aga kas saate taset 39 muuta, palun id see meeldib, aga ma armastan teisi tasemeid, kuid taset 39 on raske
Wow, mulle väga meeldib see mäng, aga kui järgmine värskendus tuli, läks kõik sassi. Mäng sulgub ja mu telefon lülitub välja! Palun rebane see
Suurepärane mäng, palju uuendusi salajastes kohtades, kahjuks tunnete loorežiimi lõpetades, et tasemeid pole piisavalt.Jäänud on ainult ellujäämis- ja võrdlusrežiim ning põhifunktsioon on loo režiim ja ainus osa, mis mind huvitab, installisin mängu uuesti, kuna ootan uusi peatükke, tehke veel palju peatükke, kuna see mäng väärib 5 tähed, kuna see on tõesti hästi kujundatud☺
Seda oli meeldiv mängida, kuid see nõuab mul pidevalt sisselogimist ja lähtestab mu mänguandmed, kui olen kunagi võrguühenduseta mänginud
Ma vihkan sõna maagia
Magic Rampage Lakon Peranan iry
Saabub hetk, kus on gaasiline abistatud hüppeala, mis ei tööta täielikult.
minu poolne edenemine lähtestati palun ja ma sain 2,4 000 žetoone ja nüüd on need kadunud, palun aidake, ma saan sellest 5 tärni, ma armastan seda mängu, kuid kogu mu andmed lähtestati, minu edusammud olid 75%, kui ma homme mängu mängisin. oli 62% vastus esimesel võimalusel, aitäh!
Uus tase kab ayanga ma ootan järgmist lvel'i
Hea mäng, kuid ostsin mängus piiratud aja pakkumise, enne kui teadsin, et mu Google'i kontole pole sisse logitud. Hiljem laulsin sisse ja kõik minu edusammud kustutati ning relvaraudrüü, mille eest maksin 3 dollarit, ei olnud. Tõenäoliselt lihtsalt sellepärast enam ei mängi.
Hide Online - Hunters vs Props অ্যাকশন wqn
Olen sellest mängust vaimustuses. See on täiuslik, välja arvatud kaks asja: 1. Lõpp. See rikkus selle minu jaoks täielikult ära. Kahju, sest mulle väga meeldis.Platvorm, varustus, erinevad viisid, kuidas seda mängida, maagia, kui väike on rakendus (ometi on mäng tohutult suur) jne. Teine ei ole valmis ja ei paista, et see sellele vastaks. üks. 2. Väike asi, aga muusika on sünge ja madal või pingeline ning sellest ei saa kunagi puhata. Kerge spoiler: gnidne yppah sisse, lugege seda tagurpidi.
Mulle meeldis see mäng väga, sest see ei tähenda "unikaalset kontseptsiooni", kuid see on hästi koostatud. Kullaga tehakse mikrotehinguid, kuid neid tuuakse harva välja ja need pole mängu nautimise jaoks nii vajalikud. Üldiselt soovitan seda mängu.
Mulle meeldib see mäng väga sellest ajast, kui see on realese. Kuid kuna sellel on võrgurežiim, võiksite lisada vestluskasti, et mängijad saaksid omavahel suhelda. (samuti põnevil järgmise peatüki pärast).
Mulle tundub, et see on animeeritud flash mäng. Positiivne on see, et saate selle konsoolitunde suurendamiseks kasutada Bluetoothi kontrollereid, kuid kahjuks vähendas mänguviis ja animatsiooni stiil seda, et see tundus mulle kaasaegse konsoolimänguna.
Mulle väga meeldib see mäng, see on kõige parem mäng, mida ma mänginud olen, kuid jõudsin viimasele tasemele ja nüüd tahan rohkem tasemeid, liiga igav on liiga kaua oodata
Asjad, mis mulle ei meeldinud: 1. Animatsioon: Animatsioon tundus veidikene, kuid see oli peamiselt topelthüppe animatsioon, mis mind ära ajas. Ta lihtsalt hõljub 2. Menüü kasutajaliides näeb üsna halb välja. Üks fontidest tundub kohatu ja mõnikord võib seda olla lihtsalt halb vaadata (nt sulgemiskuva pausiekraani kohal ja värvide segunemine.) 3. Juhtelemendid Relva õhku viskamisel on imelik mõju, ja tundub, et olete kaalutu TL;DR Suurepärane mobiilimängu jaoks, kuid sellel on puudusi.
Magic Rampage Rollimängud kikv
lõbus mäng. aja tapja. asi, millest ma aru ei saa, on kostüümi ja relva eelised, kui need kokku panna. Ma müüsin ühe kauba ainult vabastamiseks, vajasin seda järgmises etapis. võib-olla oleks hea ülevaade kõigist saadaolevatest elementidest. Edit: pärast 40. või 30. taseme saavutamist muutuvad tasemed järsku nii pikaks ja raskeks. Nagu kõik muutub. Pärast selleni jõudmist kaotasin huvi
Üks parimaid seal! Hea graafika, sujuv mäng, väljakutseid pakkuv. Mis kõige parem, ilma reklaamideta ja võidu eest ei maksta!!! Saate maksta teatud hüvede eest, kuid saate lihtsalt mängida, paremaks saada, tasemele tõusta ja lõbutseda. Palju taset ka! Ainus miinus on see, et ma olen lõpus ja ootan järgmist värskendust, et saada rohkem taset. Kiitus arendajatele!!!
Nüüd piisab, palun jätkake lugu uute koopaste lisamisega. Öelge meile, kui palju aega see võtab. Pole kahtlust, et see mäng on hämmastav, kuid kus on selle järeldus? Ma tõesti ei taha seda mängu desinstallida, nii et palun mõistke.
Tore, aga mõned etapid on liiga rasked läbimiseks, arvan, et tõsta eluosa ühelt südamelt kolmele.
pvp-l pole mõtet. Meeletult madala taseme ja kehvema varustusega inimesed tapavad ülemusi, mis on minu jaoks liiga rasked. Ilmselgelt tasub võita
Lõbus, kuid korduv. Ainus viis heade asjade hankimiseks maksab päris raha.
Ma armastan seda mängu nii väga!! Aga kontroller, võib-olla peate positsiooni korraldama, kuna ma vajutasin valele nupule mannnn...
Mängu ei saa Androidis mängida ja abi ei saa
Okei, ma hakkan nüüd päris hulluks minema. kui ma iganädalast koopast mängin, ei saa ma kunagi täpset auastet kõrgemale, näiteks kui seal on kirjas, et paremusjärjestus on 5, saan nagu 1, kui mul veab, võib-olla 2. PALUN PARANDAGE. See muutub tüütuks, see on ainus probleem, mis mul on. Pealegi, tase 43 pole veel väljas, aga ma ootan kannatlikult. Ei jõua ära oodata, kui lahe on tase 43. Ärge muretsege, kui saate minu jaoks järjestuse tõstmise vea parandada, see läheb tagasi 5 tärnini, sest ma armastan seda mängu.😁🤑🤟👍
kohutavad kontrollid ja korralikud selgitused või juhised
Mul on kahju, et seda ütlen, kuid see mäng on nõme. Olen ummikus 2. etapis, kus tegelaskujud jooksevad ainult tagurpidi ja juhtnupud ei tööta. Hüvasti mängud... Desinstalli...
Hea mäng, kuid juhtimine liikumiseks ei toimi sujuvalt, selleks peate näpuga hüppama.
Ma armastan seda mängu ja mängin seda kogu aeg! Ainus põhjus, miks ma sellele 3 tärni andsin, on see, et pärast hiljutist versiooniuuendust jookseb rakendus kokku, kui proovin avada. Võtsin probleemiga ühendust rakenduse tegijatega, kuid pole ühtegi vastust kuulnud ja see jookseb jätkuvalt kokku.
Absoluutselt armastan seda mängu! Siiski on mul paar soovitust, näiteks lubada mängijatel varustus lukustada, et seda ei saaks müüa, et oma inventari käsitsi ümber korraldada (see on nii masendav, et seda ei saa teha).
miks Dungeon 43 varsti tuleb, ma ei saa viimast etappi lõpetada. palun värskendage veel Dungeoni
Seda on juhtunud 2 korda nüüd, see mäng on nii hea, kuid kui ma seda päeva ei mängi, kustutatakse kõik mu andmed
Liiga palju kohtingutel Reklaami ja täiskasvanutele mõeldud reklaame see ärritab
Hindan seda ühe tärniga või TÄNNE MITTE ÜLDSE! Pärast selle installimist ei saa mängu tundmatu vea tõttu avada. Nagu ma raiskan hetke oma elust selle installimisele.
Ausalt öeldes oli see meelelahutus kuni viimaste peatükkideni, kus mõnel ülemusel oli tarbetult (ma kordan, asjatult) kõrge HP. Veetsin üle 20 minuti, korrates samu liigutusi ülemuse peal ja just siis, kui arvasin, et boss suri, muutus ta ümber. Seal otsustasin just mängu desinstallida.
Ma ei tea, mis ma valesti tegin. Alates 2 kuu vanusest ei luba see mul mängida 44. tasemel...kui pealkiri COMING SOON...🤬🤬
Miks teil ühe taseme väljatoomiseks nii kaua aega kulub, on tõesti väga tüütu. Mulle meeldib see mäng, aga teil kulub uue taseme toomiseks nii kaua aega. Mängisin mängu sõna otseses mõttes 2 päevaga.
2/10 Omab potentsiaali, kuid lõppkokkuvõttes on ta oma põhilisuse tõttu alt vedanud.
vajab poest kaupade ostmisel kinnitusteadet, vastasel juhul võivad mängijad osta soovimatuid esemeid, kuna nad klõpsasid vasak- või paremnoole asemel valesti ostunupul.
Hämmastav. Lihtsalt hämmastav!
Kohad, kuhu võite kinni jääda, on 1,7 ja 2,6. See ala on lülitatavate ustega. Parandage vead ja ma hindan seda paremaks.
Magic Rampage RPG xcr